Home Home Kunstenaar Kunstwerken Cursussen DISC Zakelijk Archief Agenda Artfilm Contact

DISC Persoonlijkheidsanalyse


De DISC-Analyse voorziet in een niet-oordelende universele taal om menselijk gedrag te beschrijven in verschillende omgevingen. DISC verbetert communicatie, versterkt relaties en verhoogt de effectiviteit.


Het DISC-model brengt voorkeursgedrag, sterke kanten en communicatie in beeld. Elk mens heeft een combinatie van de vier hoofdstijlen D, I, S en C:

D(ynamisch/Direct/Daadkrachtig), I(nspirerend/Interactief/Invloedrijk)  

S(ociaal//Stabiel/Samen) en C(orrect/Consciëntieus/Calculerend).


Wilt u meer informatie over DISC, waar DISC u mee kan helpen en wat er mogelijk is? Kijk dan op de pagina DISC - Uitgebreid of kijk in de folder(pdf).


Uniek voordelig ArtMirror Aanbod voor een kleine groep (max. 5 personen)

De Workshop Jij in Beeld met DISC-Analyse


Altijd al willen weten wat uw kwaliteiten zijn? En voor welke valkuilen u moet oppassen? Ergert u zich wel eens aan anderen en wilt u weten waarom? Door de DISC-Analyse krijgt u beter inzicht in waarom u handelt zoals u handelt. Bovendien kunt u met DISC ook een gebruiksaanwijzing in handen hoe u beter met anderen kunt omgaan. U krijgt dus inzicht in uw eigen gedragsprofiel  maar ook in het profiel van uw partner, vrienden, collega's en anderen.


Deze inzichtgevende workshop bestaat uit het afnemen en uitleggen van de Persoonlijkheids Disc-Analyse en het visualiseren met moodboards. De DISC-Analyse bestaat uit het afnemen van de DISC-test, uitleg van uw 3 persoonlijke grafieken, boekje met beschrijvingen van de diverse gedragsstijlen, uw sterktes en uitdagingen, uw ideale omgeving, de interactie van verschillende stijlen en het verschil in communicatiestijl. Door het maken van Moodboards wordt uw persoonlijkheid ook gevisualiseerd.


Docent: Gecertificeerd DISC-Trainer drs. Nadine Vervenne

Duur: 4 uur

 

Opgave

Opgave voor de basistraining Jij in Beeld met DISC-Analyse kan via een mail naar info@artmirror.be.

U krijgt na opgave een bevestiging en meer informatie.

Knowing others is wisdom;

Knowing the self is enlightenment;

Mastering others is strength;

Mastering the self is true power.

-Lao Tsu, Chinees filosoof

Uitgebreid