Home Home Kunstenaar Kunstwerken Cursussen DISC Zakelijk Archief Agenda Artfilm Contact

DISC Persoonlijkheidsanalyse


De DISC-Analyse voorziet in een niet-oordelende universele taal om menselijk gedrag te beschrijven in verschillende omgevingen. DISC verbetert communicatie, versterkt relaties en verhoogt de effectiviteit.


Het DISC-model brengt voorkeursgedrag, sterke kanten en communicatie in beeld. Elk mens heeft een combinatie van de vier hoofdstijlen D, I, S en C:

D(ynamisch/Direct/Daadkrachtig), I(nspirerend/Interactief/Invloedrijk)  

S(ociaal//Stabiel/Samen) en C(orrect/Consciëntieus/Calculerend).


DISC is een hoog gevalideerde gedragstest met een wetenschappelijke ontwikkelingsgeschiedenis van meer dan 90 jaar en is in de afgelopen 25 jaar door meer dan 60 miljoen mensen wereldwijd toegepast. In drie grafieken wordt een persoonlijk profiel geschetst waarin diverse factoren worden gemeten zoals de persoonlijke besluitvaardigheid, overtuigingskracht, flexibiliteit en gedetailleerdheid van iedere deelnemer.


Waar kan DISC u mee helpen?


ArtMirror Aanbod

Het aanbod van ArtMirror bestaat uit een ’basis’ DISC-analyse, die  uitgebreid kan worden met toepassingen in diverse gebieden.

Basis DISC-Analyse: Ontdekken van uw persoonlijk profiel met een basisuitleg van de drie samenvattende grafieken. Duur: 1 dagdeel.

Verdiepingen (1 dagdeel):


Voor meer informatie, specifieke wensen of voor aanvragen kunt u contact opnemen via mail naar nadine@artmirror.be

Knowing others is wisdom;

Knowing the self is enlightenment;

Mastering others is strength;

Mastering the self is true power.

-Lao Tsu, Chinees filosoof

“
Uitgebreid

Moodboards maken, één van de verdiepingsopties